Kerekerdő Alapítvány
www.kerekerdo.org
Rólunk Elérhetőségeink Partnereink Információk Rendezvényeink Szolgáltatásaink
1%

Kedves Barátunk!

Abban a reményben írjuk e sorokat, hogy a Kerekerdő Alapítvány neve már nem ismeretlen Ön előtt. Lehet, hogy gyermeke részt vett valamelyik nyári táborunkban. A Pajta táborban a Vasi múzeumfaluban, A Süni táborban Felsőcsatáron, vagy a Szőcei szánagyűjtő táborban. Az is elképzelhető, hogy gyermeke benevezett valamelyik egész tanéves vetélkedőnkre, esetleg a klímavédelemmel kapcsolatos képzőművészeti pályázatunkra. Az is lehet, hogy részt vett valamelyik rendezvényünkön az Ökocellában. A Ghana esten, esetleg a Kék estünkön, vagy a Duna-Ipoly esten. Találkozhatott környezetvédelmi standunkkal több Szombathelyi nagyrendezvényen.
Természetvédelmi kutató feltáró munkánknak is több kézzelfogható eredménye van már. A Felsőcsatár és Vaskeresztes határában találkozhat a Vas-hegy és a Pinka-völgy természetvédelmi értékeit bemutató ismertető tábláinkkal. Eljuthattak Önhöz, a Vas-hegy az Őrség illetve a Rába természeti értékeit bemutató színes kiadványaink is. Hallhatott rólunk úgy is mint az erdőkkel kapcsolatos civil érdekek szószólóiról.
Az új erdőtörvény formálásában is aktívan közreműködtünk. Szombathely belvárosában működtetjük központunkat, mely egy civil intézmény. A gyerekeknek szóló környezetvédelmi sorozatok, kulturális estek mellett ez egy környezeti tanácsadó iroda is, ahova bárki betérhet és környezeti problémáinak megoldásában számíthat ránk.
Bővebb információért látogassa meg honlapunkat: www.kerekerdo.org

Közeledvén az adóbevallás időszaka, most mi fordulunk segítségért Önhöz.

Amint tudja, a civil szervezetek egyik legjelentősebb anyagi forrása a személyi jövedelem adó 1%-a, amelyet minden magyar állampolgár felajánlhat, amikor benyújtja adóbevallását.

 

Kérjük, támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a Kerekerdő Alapítvány tevékenységét!

Adószámunk: 18886944-1-18

 

Köszönettel:
a Kerekerdő Alapítvány munkatársai:
Harkay Gabriella, Kósi Anita, Szele Zsuzsanna, Gyöngyössy Péter

 

Mit kell tennie, ha támogatni kíván bennünket?

Amennyiben Ön egyéni vállalkozó, úgy adóbevallását legkésőbb 2010. február 25-éig kell elkészítenie és benyújtania az Adóhivatalnak.
Amennyiben önadózó magánszemély, úgy ennek a kötelezettségének legkésőbb 2010. május 20-áig kell eleget tennie.
Bevallását a 0953 számú APEH nyomtatványon teheti meg, melyen az adó 1%-áról is rendelkezhet. Amennyiben megtisztel bennünket adója 1%-ával, úgy a rendelkező nyilatkozatra kérjük, tüntesse fel adószámunkat, mely a következő:
18886944-1-18
Mit tegyek, ha már leadtam az adóbevallásom és elfelejtettem nyilatkozni?
Semmi baj, 2010. május 20-áig egy borítékban, melyre nevét, címét és adóazonosító jelét is felírja, pótlólagosan benyújtható az adóhivatal részére.
Segítségre van szüksége?
Hívja munkatársunkat a 06(94)505-203, vagy 06(30)395-6624-es telefonszámon, illetve írjon e-mailt a pumilio@freemail.hu címre. Segítünk Önnek!

Vendégkönyv

[Híreink] [Programjaink] [Környezeti nevelés] [Természet és kultúra] [Természetvédelem] [Környezetvédelem] [Fenntartható élelmiszerfogyasztás] [Civil együttműködés, érdekképviselet]